Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těftěli v rajské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 610 kJ /
1 341 kcal
Bílkoviny89,91 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,91 g
Tuky77,83 g
– nasycené25,88 g
– nenasycené46,44 g
–– mononenasycené35,62 g
–– polynenasycené10,82 g
––– omega 30,46 g
Vláknina16,17 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 745 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy65,63 g
– cukry12,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1-2 1-2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 64.5 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
trochu trochu kečupu Kečup sladký
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
trochu trochu mléka (vody) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 hřebíčky Hřebíček
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
špetka špetka bazalky Bazalka čerstvá
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
kousek kousek Masoxu Bujón hovězí
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.