Nutriční hodnoty (Podmáslovo-dýňové lívance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 27
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 42,06 g |
– nasycené | 9,69 g |
– nenasycené | 30,29 g |
–– mononenasycené | 16,52 g |
–– polynenasycené | 13,77 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 5,43 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 468,64 g |
– cukry | 113,69 g |
––– laktóza | 20,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku podmáslí | Podmáslí | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 250 g |
1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 62.5 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
trochu trochu másla | Máslo kravské | |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
olej na smažení | Olej řepkový |