Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslovo-dýňové lívance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 27

Energie11 026 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny84,93 g
– z toho živočišné bílkoviny24,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,50 g
Tuky42,06 g
– nasycené9,69 g
– nenasycené30,29 g
–– mononenasycené16,52 g
–– polynenasycené13,77 g
––– omega 32,03 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 5,43 g
Sůl5,01 g
Sacharidy468,64 g
– cukry113,69 g
––– laktóza20,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku podmáslí Podmáslí 375 g
1 hrnek 1 hrnek dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 250 g
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 62.5 g
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 10 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
trochu trochu másla Máslo kravské
třtinový cukr Cukr třtinový
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.