Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s kadeřávkem a uzenou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 11 833 kJ / 2 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,60 g |
| Tuky | 196,80 g |
| – nasycené | 98,54 g |
| – nenasycené | 94,64 g |
| –– mononenasycené | 80,44 g |
| –– polynenasycené | 14,20 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 34,00 g |
| Cholesterol | 217 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 202,44 g |
| – cukry | 26,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 400 g |
| 1 kg 1 kg moučných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 větší uzená klobása | Klobása | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 200 g 200 g libové slaniny | Špek | 200 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| trošku trošku octa (není nutné) | Ocet lihový |