Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová placka se salátem a balkánským sýrem (pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 421 kJ /
818 kcal
Bílkoviny45,25 g
– z toho živočišné bílkoviny39,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,82 g
Tuky53,06 g
– nasycené25,05 g
– nenasycené23,23 g
–– mononenasycené18,43 g
–– polynenasycené4,80 g
––– omega 31,09 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,85 g
Sacharidy29,80 g
– cukry15,15 g
––– laktóza6,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g cukety Cuketa čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
70 g 70 g mrkve Mrkev čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
125 g 125 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 125 g
60 g 60 g goudy Gouda 45% t. v s. 60 g
1 lžíce 1 lžíce psyllia Psyllium 15 g
1 lžíce 1 lžíce špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje na pánev Olej řepkový 11 ml
30 g 30 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 30 g
30 g 30 g salátových listů Salát listový čerstvý 30 g
50 g 50 g cherry rajčat Rajčata cherry 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.