Nutriční hodnoty (Cappuccino dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 969 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 182,05 g |
– nasycené | 107,49 g |
– nenasycené | 63,96 g |
–– mononenasycené | 54,39 g |
–– polynenasycené | 9,57 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 189,10 g |
– cukry | 141,60 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce vařící vody | Voda | 36 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1.25 g |
tuk a mouka na vymazání formy | Mouka pšeničná hladká | |
rum na pokapání korpusu (nemusí být) | ||
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
3 3 vrchovaté lžičky rozpustné kávy | Káva instantní | |
15 g 15 g práškové želatiny | Želatina vepřová | 15 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |