Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cappuccino dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 969 kJ /
2 622 kcal
Bílkoviny52,66 g
– z toho živočišné bílkoviny42,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,40 g
Tuky182,05 g
– nasycené107,49 g
– nenasycené63,96 g
–– mononenasycené54,39 g
–– polynenasycené9,57 g
––– omega 32,46 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 378 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy189,10 g
– cukry141,60 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
2 lžíce 2 lžíce vařící vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 1.25 g
tuk a mouka na vymazání formy Mouka pšeničná hladká
rum na pokapání korpusu (nemusí být)
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
3 3 vrchovaté lžičky rozpustné kávy Káva instantní
15 g 15 g práškové želatiny Želatina vepřová 15 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.