Nutriční hodnoty (Dýňové kari s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 804 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,68 g |
Tuky | 50,57 g |
– nasycené | 21,34 g |
– nenasycené | 27,16 g |
–– mononenasycené | 19,81 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 80,43 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 178,10 g |
– cukry | 18,47 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
300 g 300 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce středně pálivého kari koření | Kari | 15 g |
1/2 1/2 dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 plechovky 2 plechovky sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
1 hrst 1 hrst růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
1 1 malý nedoslazovaný rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 hrst růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
500 ml 500 ml horké vody | Voda | 500 ml |
250 g 250 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
1 1 větší hrst kadeřávku (nebo špenátu) | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
kokosové mléko dle potřeby | Nápoj kokosový |