Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie44 016 kJ /
10 520 kcal
Bílkoviny536,40 g
– z toho živočišné bílkoviny46,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny490,35 g
Tuky224,89 g
– nasycené106,89 g
– nenasycené112,61 g
–– mononenasycené60,30 g
–– polynenasycené52,31 g
––– omega 30,51 g
Vláknina1 466,99 g
Cholesterol 503 mg
Sodík 30,27 g
Sůl65,87 g
Sacharidy854,95 g
– cukry428,83 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 300 g
sůl dle chuti Sůl mořská
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
60 g 60 g mrkve Mrkev čerstvá 60 g
60 60 g celeru bulvy Celer bulva čerstvá 32400 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
vývar na podlévání Vývar masový
1 lžička 1 lžička sladké paprikové pasty Pasta papriková 5 g
k dokončení 100 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30%
volitelný citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.