Nutriční hodnoty (Podzimní závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 960 kJ / 2 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,23 g |
Tuky | 170,02 g |
– nasycené | 68,45 g |
– nenasycené | 98,84 g |
–– mononenasycené | 42,06 g |
–– polynenasycené | 56,78 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 24,55 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 5,52 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 201,15 g |
– cukry | 34,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
500 g 500 g listového těsta | Listové těsto | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g uzeného masa (nebo slaniny) | Vepřová plec uzená | 150 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 1 menší brambora | Brambor zimní | 50 g |
vejce na potření | Vejce slepičí |