Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 960 kJ /
2 619 kcal
Bílkoviny60,08 g
– z toho živočišné bílkoviny29,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,23 g
Tuky170,02 g
– nasycené68,45 g
– nenasycené98,84 g
–– mononenasycené42,06 g
–– polynenasycené56,78 g
––– omega 31,84 g
Vláknina24,55 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 5,52 g
Sůl13,50 g
Sacharidy201,15 g
– cukry34,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
500 g 500 g listového těsta Listové těsto 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g uzeného masa (nebo slaniny) Vepřová plec uzená 150 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 1 menší brambora Brambor zimní 50 g
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.