Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát se zeleninou dle sezónní nabídky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,46 g |
Tuky | 31,34 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 26,70 g |
–– mononenasycené | 21,69 g |
–– polynenasycené | 5,01 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 90,94 g |
– cukry | 15,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g malých brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 45 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
sůl (může být i bylinková) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |