Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát se zeleninou dle sezónní nabídky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 074 kJ /
735 kcal
Bílkoviny13,46 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,46 g
Tuky31,34 g
– nasycené3,58 g
– nenasycené26,70 g
–– mononenasycené21,69 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,68 g
Vláknina17,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy90,94 g
– cukry15,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g malých brambor Brambor zimní 400 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1/2 1/2 jablka Jablko čerstvé 75 g
3 lžíce 3 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 45 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
sůl (může být i bylinková) Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.