Nutriční hodnoty (Restovaná zelenina, vejce a balkánský sýr (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,02 g |
Tuky | 60,90 g |
– nasycené | 20,73 g |
– nenasycené | 33,41 g |
–– mononenasycené | 26,60 g |
–– polynenasycené | 6,81 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 130,38 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,52 g |
Sacharidy | 138,54 g |
– cukry | 123,96 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g květáku | Květák čerstvý | 100 g |
100 g 100 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 100 g |
150 g 150 g cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
100 100 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 3000 g |
30 g 30 g rukoly | Rukola čerstvá | 30 g |