Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná zelenina, vejce a balkánský sýr (vhodné pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 824 kJ /
1 631 kcal
Bílkoviny68,38 g
– z toho živočišné bílkoviny32,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,02 g
Tuky60,90 g
– nasycené20,73 g
– nenasycené33,41 g
–– mononenasycené26,60 g
–– polynenasycené6,81 g
––– omega 30,24 g
Vláknina130,38 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 2,54 g
Sůl5,52 g
Sacharidy138,54 g
– cukry123,96 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g květáku Květák čerstvý 100 g
100 g 100 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 100 g
150 g 150 g cukety Cuketa čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin Olej olivový 20 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
100 100 cherry rajčátek Rajčata cherry 3000 g
30 g 30 g rukoly Rukola čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.