Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plec na cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie358 kJ /
86 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,75 g
– cukry10,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 - 5 plátků 4 - 5 plátků vepřové plece Vepřová plec
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
křen Křen čerstvý
mletá pálivá paprika Paprika pálivá
kmín drcený nebo celý Kmín mletý
2 - 3 2 - 3 cibule Cibule čerstvá 175 g
domácí sádlo Sádlo vepřové
brambory dle potřeby Brambor zimní
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
máslo dle chuti Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.