Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šafránové kernotto s dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 907 kJ /
695 kcal
Bílkoviny18,52 g
– z toho živočišné bílkoviny17,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky61,00 g
– nasycené17,30 g
– nenasycené36,11 g
–– mononenasycené26,15 g
–– polynenasycené9,96 g
––– omega 33,02 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,63 g
– cukry5,80 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 máslová dýně Dýně máslová čerstvá
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
250 g 250 g špaldového kernotta
1 lžička 1 lžička šafránu Šafrán sušený 5 g
20 ml 20 ml bílého vína Víno bílé suché 20 ml
500 ml 500 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
50 g 50 g parmazánu Parmezán 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.