Nutriční hodnoty (Šafránové kernotto s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 907 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 61,00 g |
– nasycené | 17,30 g |
– nenasycené | 36,11 g |
–– mononenasycené | 26,15 g |
–– polynenasycené | 9,96 g |
––– omega 3 | 3,02 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,63 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 máslová dýně | Dýně máslová čerstvá | |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
250 g 250 g špaldového kernotta | ||
1 lžička 1 lžička šafránu | Šafrán sušený | 5 g |
20 ml 20 ml bílého vína | Víno bílé suché | 20 ml |
500 ml 500 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |