Nutriční hodnoty (Husí prsa se švestkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 351 kJ / 2 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,55 g |
Tuky | 22,47 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 10,28 g |
–– mononenasycené | 6,14 g |
–– polynenasycené | 4,14 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 50,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 6,28 g |
Sůl | 15,42 g |
Sacharidy | 582,70 g |
– cukry | 203,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce husích prsou | Husa prso s kůží | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
300 g 300 g švestek | Švestky čerstvé | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
trocha trocha celého kmínu | Kmín | |
50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
500 g 500 g brambory | Brambor zimní | 500 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
400 g 400 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |