Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Husí prsa se švestkami a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 351 kJ /
2 952 kcal
Bílkoviny72,91 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,55 g
Tuky22,47 g
– nasycené5,30 g
– nenasycené10,28 g
–– mononenasycené6,14 g
–– polynenasycené4,14 g
––– omega 30,36 g
Vláknina50,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 6,28 g
Sůl15,42 g
Sacharidy582,70 g
– cukry203,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce husích prsou Husa prso s kůží
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
300 g 300 g švestek Švestky čerstvé 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
trocha trocha celého kmínu Kmín
50 ml 50 ml červeného vína Víno červené suché 50 ml
500 g 500 g brambory Brambor zimní 500 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
400 g 400 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.