Nutriční hodnoty (Pečená brokolice s česnekem a pomerančovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 204 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,28 g |
Tuky | 34,52 g |
– nasycené | 4,85 g |
– nenasycené | 29,02 g |
–– mononenasycené | 23,63 g |
–– polynenasycené | 5,39 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 46,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 45,67 g |
– cukry | 17,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brokolice | Brokolice čerstvá | 1000 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce najemno nastrouhané bio pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
čerstvě umletý pepř | Pepř černý |