Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená brokolice s česnekem a pomerančovou šťávou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 204 kJ /
766 kcal
Bílkoviny46,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,28 g
Tuky34,52 g
– nasycené4,85 g
– nenasycené29,02 g
–– mononenasycené23,63 g
–– polynenasycené5,39 g
––– omega 30,03 g
Vláknina46,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,00 g
Sacharidy45,67 g
– cukry17,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brokolice Brokolice čerstvá 1000 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce najemno nastrouhané bio pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý
čerstvě umletý pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.