Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 345 kJ /
3 189 kcal
Bílkoviny154,45 g
– z toho živočišné bílkoviny85,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,64 g
Tuky122,85 g
– nasycené70,42 g
– nenasycené42,87 g
–– mononenasycené36,19 g
–– polynenasycené6,68 g
––– omega 30,95 g
Vláknina60,12 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 5,86 g
Sůl14,86 g
Sacharidy337,63 g
– cukry41,05 g
––– laktóza11,18 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg nových brambor Brambor raný 1500 g
1 1 čerstvá brokolice Brokolice čerstvá 500 g
250 g 250 g nivy Niva 50% t. v s. 250 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.