Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 345 kJ / 3 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,64 g |
Tuky | 122,85 g |
– nasycené | 70,42 g |
– nenasycené | 42,87 g |
–– mononenasycené | 36,19 g |
–– polynenasycené | 6,68 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 60,12 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 5,86 g |
Sůl | 14,86 g |
Sacharidy | 337,63 g |
– cukry | 41,05 g |
––– laktóza | 11,18 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg nových brambor | Brambor raný | 1500 g |
1 1 čerstvá brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
250 g 250 g nivy | Niva 50% t. v s. | 250 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |