Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový mls s jablky a ořechy na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 883 kJ /
4 274 kcal
Bílkoviny119,30 g
– z toho živočišné bílkoviny82,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,00 g
Tuky201,36 g
– nasycené116,74 g
– nenasycené71,92 g
–– mononenasycené61,88 g
–– polynenasycené10,04 g
––– omega 31,18 g
Vláknina24,60 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 977 mg
Sůl2,43 g
Sacharidy483,85 g
– cukry268,73 g
––– laktóza19,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
500 g 500 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
skořice do jablek Skořice ceylonská
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička pudinku Puding v prášku
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
kousek kousek másla Máslo kravské
skořice na ořechy Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.