Nutriční hodnoty (Tvarohový mls s jablky a ořechy na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 883 kJ / 4 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 201,36 g |
– nasycené | 116,74 g |
– nenasycené | 71,92 g |
–– mononenasycené | 61,88 g |
–– polynenasycené | 10,04 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 977 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 483,85 g |
– cukry | 268,73 g |
––– laktóza | 19,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
500 g 500 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
skořice do jablek | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžička 1 lžička pudinku | Puding v prášku | |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
skořice na ořechy | Skořice ceylonská |