Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky z panenky ve slaninovém župánku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 137 kJ /
750 kcal
Bílkoviny118,80 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,80 g
Tuky19,32 g
– nasycené4,71 g
– nenasycené9,81 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,00 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-600 g 400-600 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
4 porce 4 porce brambor (co nejmenší velikosti) Brambor zimní
200 200 g tenkých plátků anglické slaniny Anglická slanina
zelené fazolky překrájené na poloviny Fazolky čerstvé
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
granulovaný česnek Česnek sušený
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
olivový olej Olej olivový
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
párátka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.