Nutriční hodnoty (Závitky z panenky ve slaninovém župánku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 137 kJ / 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 19,32 g |
– nasycené | 4,71 g |
– nenasycené | 9,81 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-600 g 400-600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
4 porce 4 porce brambor (co nejmenší velikosti) | Brambor zimní | |
200 200 g tenkých plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
zelené fazolky překrájené na poloviny | Fazolky čerstvé | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
granulovaný česnek | Česnek sušený | |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
párátka |