Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tilápie s vejci a zeleninou (vhodné pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 099 kJ /
502 kcal
Bílkoviny39,50 g
– z toho živočišné bílkoviny38,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,44 g
Tuky35,48 g
– nasycené6,54 g
– nenasycené23,97 g
–– mononenasycené20,14 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,09 g
Vláknina3,05 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy4,64 g
– cukry2,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g tilápie Tilápie 150 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin Olej olivový 20 ml
sůl Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
30 g 30 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 30 g
30 g 30 g rukoly Rukola čerstvá 30 g
40 g 40 g cherry rajčátek Rajčata cherry 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.