Nutriční hodnoty (Tilápie s vejci a zeleninou (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g |
Tuky | 35,48 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 23,97 g |
–– mononenasycené | 20,14 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 3,05 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 395 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 4,64 g |
– cukry | 2,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g tilápie | Tilápie | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
30 g 30 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 30 g |
30 g 30 g rukoly | Rukola čerstvá | 30 g |
40 g 40 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 40 g |