Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 956 kJ /
4 531 kcal
Bílkoviny73,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,50 g
Tuky231,68 g
– nasycené22,61 g
– nenasycené192,60 g
–– mononenasycené136,38 g
–– polynenasycené56,23 g
––– omega 316,48 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 834 mg
Sůl2,59 g
Sacharidy525,95 g
– cukry216,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
250 g 250 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 250 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.