Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 956 kJ / 4 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 231,68 g |
– nasycené | 22,61 g |
– nenasycené | 192,60 g |
–– mononenasycené | 136,38 g |
–– polynenasycené | 56,23 g |
––– omega 3 | 16,48 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 834 mg |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 525,95 g |
– cukry | 216,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
250 g 250 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 250 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |