Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 538 kJ /
1 563 kcal
Bílkoviny92,17 g
– z toho živočišné bílkoviny89,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky115,31 g
– nasycené66,42 g
– nenasycené46,42 g
–– mononenasycené20,33 g
–– polynenasycené26,10 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,64 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 4,71 g
Sůl11,46 g
Sacharidy36,55 g
– cukry7,87 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 velkých listů kapusty Kapusta hlávková čerstvá
500 g 500 g vinné klobásy Klobása vinná 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
8 plátků 8 plátků slaniny Špek
50 g 50 g sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.