Nutriční hodnoty (Květákové ragú s čočkou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 853 kJ / 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 48,53 g |
– nasycené | 23,16 g |
– nenasycené | 23,41 g |
–– mononenasycené | 15,42 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,17 g |
Vláknina | 30,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 78,02 g |
– cukry | 16,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kari pasty | Curry pasta | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml drůbežího vývaru (nebo zeleninového) | Vývar kuřecí | 500 ml |
150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
100 g 100 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 100 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé |