Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové ragú s čočkou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 853 kJ /
921 kcal
Bílkoviny29,50 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,00 g
Tuky48,53 g
– nasycené23,16 g
– nenasycené23,41 g
–– mononenasycené15,42 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 32,17 g
Vláknina30,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy78,02 g
– cukry16,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 lžíce 2 lžíce kokosu Kokos strouhaný 30 g
1 lžíce 1 lžíce kari pasty Curry pasta 15 g
sůl Sůl mořská
500 ml 500 ml drůbežího vývaru (nebo zeleninového) Vývar kuřecí 500 ml
150 g 150 g rajčat Rajče červené čerstvé 150 g
100 g 100 g červené čočky Čočka červená neloupaná 100 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.