Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášová polévečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 427 kJ /
819 kcal
Bílkoviny80,22 g
– z toho živočišné bílkoviny73,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,65 g
Tuky32,83 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené23,29 g
–– mononenasycené15,32 g
–– polynenasycené7,96 g
––– omega 32,02 g
Vláknina10,48 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy47,03 g
– cukry12,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 g 100 g královské nebo anglické slaniny
300 g 300 g mletého libového hovězího masa Hovězí kýta 300 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
špetka špetka mletého kmínu Kmín mletý
1 lžička 1 lžička sušené majoránky (nebo podle chuti) Majoránka sušená 5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
1 1 vrchovatá lžička rajského protlaku Protlak rajčatový
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.