Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oříškáček - ořechová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 317 kJ /
2 944 kcal
Bílkoviny65,41 g
– z toho živočišné bílkoviny17,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,70 g
Tuky219,39 g
– nasycené42,79 g
– nenasycené146,39 g
–– mononenasycené31,18 g
–– polynenasycené115,21 g
––– omega 318,96 g
Vláknina17,31 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy168,26 g
– cukry77,69 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
6 lžic 6 lžic cukru krupice Cukr bílý 72 g
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.