Nutriční hodnoty (Oříškáček - ořechová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 317 kJ / 2 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,70 g |
Tuky | 219,39 g |
– nasycené | 42,79 g |
– nenasycené | 146,39 g |
–– mononenasycené | 31,18 g |
–– polynenasycené | 115,21 g |
––– omega 3 | 18,96 g |
Vláknina | 17,31 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 168,26 g |
– cukry | 77,69 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
6 lžic 6 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 lžic 5 lžic másla | Máslo kravské | 50 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |