Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s tvarohem a mandlovými lupínky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie16 399 kJ /
3 920 kcal
Bílkoviny127,32 g
– z toho živočišné bílkoviny83,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,79 g
Tuky151,15 g
– nasycené75,98 g
– nenasycené62,85 g
–– mononenasycené48,16 g
–– polynenasycené14,69 g
––– omega 31,07 g
Vláknina37,87 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 550 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy493,56 g
– cukry224,63 g
––– laktóza21,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
3-4 lžíce 3-4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 52.5 ml
citronová kůra, vanilka dle chuti Vanilkové lusky
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hrst hrst hrozinek Rozinky
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
cukr moučka, skořice dle chuti Skořice ceylonská
6 6 hrušek Hruška čerstvá 780 g
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků Mandle loupané 30 g
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru Cukr skořicový 16 g
tuk a hrubá mouka na vymazání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.