Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s tvarohem a mandlovými lupínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 16 399 kJ / 3 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,79 g |
Tuky | 151,15 g |
– nasycené | 75,98 g |
– nenasycené | 62,85 g |
–– mononenasycené | 48,16 g |
–– polynenasycené | 14,69 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 37,87 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 493,56 g |
– cukry | 224,63 g |
––– laktóza | 21,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 52.5 ml |
citronová kůra, vanilka dle chuti | Vanilkové lusky | |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hrst hrst hrozinek | Rozinky | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cukr moučka, skořice dle chuti | Skořice ceylonská | |
6 6 hrušek | Hruška čerstvá | 780 g |
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků | Mandle loupané | 30 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 16 g |
tuk a hrubá mouka na vymazání formy | Mouka pšeničná hrubá |