Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý závin s hruškami a nektarinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie20 803 kJ /
4 972 kcal
Bílkoviny90,44 g
– z toho živočišné bílkoviny19,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,90 g
Tuky185,64 g
– nasycené20,17 g
– nenasycené150,94 g
–– mononenasycené103,76 g
–– polynenasycené47,19 g
––– omega 313,11 g
Vláknina51,68 g
Cholesterol 653 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy709,02 g
– cukry310,13 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
40 g 40 g droždí Droždí pekařské lisované 40 g
5 5 hrušek Hruška čerstvá 650 g
5 5 nektarinek Dužina nektarinky čerstvá
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
cukr dle chuti Cukr bílý
skořice dle chuti Skořice ceylonská
3 hrsti 3 hrsti hrozinek Rozinky 150 g
2 hrsti 2 hrsti nasekaných ořechů nebo strouhaného kokosu Vlašské ořechy
3 hrsti 3 hrsti ovesných vloček Vločky ovesné
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.