Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkové vlnobití)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie15 731 kJ /
3 760 kcal
Bílkoviny67,22 g
– z toho živočišné bílkoviny45,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky209,64 g
– nasycené117,88 g
– nenasycené76,56 g
–– mononenasycené61,76 g
–– polynenasycené14,80 g
––– omega 32,49 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 568 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy391,30 g
– cukry246,50 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
500 ml 500 ml šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
250 250 g měkkého tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový
400 g 400 g borůvek Borůvky čerstvé 400 g
cukr moučka dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.