Nutriční hodnoty (Borůvkové vlnobití)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 15 731 kJ / 3 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 209,64 g |
– nasycené | 117,88 g |
– nenasycené | 76,56 g |
–– mononenasycené | 61,76 g |
–– polynenasycené | 14,80 g |
––– omega 3 | 2,49 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 391,30 g |
– cukry | 246,50 g |
––– laktóza | 12,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
250 250 g měkkého tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 želatinový ztužovač za studena | Ztužovač želatinový | |
400 g 400 g borůvek | Borůvky čerstvé | 400 g |
cukr moučka dle chuti | Cukr bílý |