Nutriční hodnoty (Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 349 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 38,91 g |
– nasycené | 16,74 g |
– nenasycené | 18,52 g |
–– mononenasycené | 15,40 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 10,70 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 8,85 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g kuřecího prsního masa | Vepřová kýta | 130 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián dle chuti | Tymián sušený | |
30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje extra virgin | Olej olivový | |
130 g 130 g lišek | Liška obecná čerstvá | 130 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |