Nutriční hodnoty (Růžový salát s hrozny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 766 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
Tuky | 32,50 g |
– nasycené | 2,73 g |
– nenasycené | 25,83 g |
–– mononenasycené | 8,57 g |
–– polynenasycené | 17,26 g |
––– omega 3 | 3,23 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,35 g |
– cukry | 52,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
400 g 400 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
200 g 200 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |