Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Růžový salát s hrozny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 766 kJ /
661 kcal
Bílkoviny15,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,40 g
Tuky32,50 g
– nasycené2,73 g
– nenasycené25,83 g
–– mononenasycené8,57 g
–– polynenasycené17,26 g
––– omega 33,23 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,35 g
– cukry52,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 200 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
400 g 400 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
200 g 200 g hroznového vína Hroznové víno čerstvé 200 g
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.