Nutriční hodnoty (Podzimní chilli salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 002 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,62 g |
Tuky | 22,33 g |
– nasycené | 3,53 g |
– nenasycené | 18,41 g |
–– mononenasycené | 15,82 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 24,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,14 g |
– cukry | 22,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená |