Nutriční hodnoty (Pstruh s bylinkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 901 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 78,95 g |
– nasycené | 14,03 g |
– nenasycené | 58,75 g |
–– mononenasycené | 41,53 g |
–– polynenasycené | 17,22 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 18,48 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 30,32 g |
– cukry | 20,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
šťáva z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 filety 2 filety z čerstvého pstruha | Pstruh | 400 g |
100 g 100 g lilku | Lilek čerstvý | 100 g |
100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený |