Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh s bylinkami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 901 kJ /
1 171 kcal
Bílkoviny78,50 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,50 g
Tuky78,95 g
– nasycené14,03 g
– nenasycené58,75 g
–– mononenasycené41,53 g
–– polynenasycené17,22 g
––– omega 30,85 g
Vláknina18,48 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy30,32 g
– cukry20,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
šťáva z 1 citronu Citrón čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 filety 2 filety z čerstvého pstruha Pstruh 400 g
100 g 100 g lilku Lilek čerstvý 100 g
100 g 100 g cukety Cuketa čerstvá 100 g
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5 5 cherry rajčátek Rajčata cherry 150 g
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.