Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 380 kJ /
3 437 kcal
Bílkoviny58,48 g
– z toho živočišné bílkoviny25,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,06 g
Tuky147,71 g
– nasycené76,73 g
– nenasycené61,90 g
–– mononenasycené48,17 g
–– polynenasycené13,73 g
––– omega 30,88 g
Vláknina29,04 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 1,98 g
Sůl5,49 g
Sacharidy453,92 g
– cukry282,57 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
1 1 citron (šťáva) Citrón čerstvý 90 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
vanilkový extrakt (dle chuti) Aroma vanilkové
30 g 30 g mandlových plátků Mandle loupané 30 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
hladká mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.