Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s pečenou dýní a granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 757 kJ /
659 kcal
Bílkoviny23,28 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky53,58 g
– nasycené14,18 g
– nenasycené37,20 g
–– mononenasycené24,94 g
–– polynenasycené12,25 g
––– omega 32,34 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy19,40 g
– cukry14,04 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší hrsti polníčku Polníček čerstvý
1/2 1/2 menší dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
salátové koření Provensálské koření
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 g 200 g ricotty Ricotta 200 g
1 lžíce 1 lžíce umeocta (nebo balzamikového octa)
1/2 lžičky 1/2 lžičky medu Med nepasterovaný 9 g
1/2 1/2 granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce plátků mandlí Mandle loupané 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.