Nutriční hodnoty (Salát s pečenou dýní a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 757 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 53,58 g |
– nasycené | 14,18 g |
– nenasycené | 37,20 g |
–– mononenasycené | 24,94 g |
–– polynenasycené | 12,25 g |
––– omega 3 | 2,34 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 19,40 g |
– cukry | 14,04 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
1/2 1/2 menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
salátové koření | Provensálské koření | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce umeocta (nebo balzamikového octa) | ||
1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g |
1/2 1/2 granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce plátků mandlí | Mandle loupané | 30 g |