Nutriční hodnoty (Jablkové kobližky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 8 155 kJ / 1 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,34 g |
Tuky | 94,06 g |
– nasycené | 49,53 g |
– nenasycené | 35,81 g |
–– mononenasycené | 29,77 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 218,74 g |
– cukry | 138,97 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžička 1 lžička nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový | |
cukr moučka na posypání | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |