Nutriční hodnoty (Masové koule v jeřabinách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 596 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 74,20 g |
– nasycené | 34,70 g |
– nenasycené | 30,22 g |
–– mononenasycené | 26,84 g |
–– polynenasycené | 3,39 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 32,80 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 600 g |
4 listy 4 listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
200 g 200 g sladkoplodého jeřábu | ||
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská |