Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masové koule v jeřabinách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 596 kJ /
1 337 kcal
Bílkoviny131,79 g
– z toho živočišné bílkoviny128,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,36 g
Tuky74,20 g
– nasycené34,70 g
– nenasycené30,22 g
–– mononenasycené26,84 g
–– polynenasycené3,39 g
––– omega 30,30 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 417 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy32,80 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mletého vepřového masa Vepřová plec 600 g
4 listy 4 listy kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce bramborového škrobu Bramborový škrob 15 g
50 g 50 g žampionů Žampion čerstvý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhanka dle potřeby Strouhanka pšeničná
sádlo na vymazání Sádlo vepřové
200 g 200 g sladkoplodého jeřábu
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.