Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 933 kJ /
3 569 kcal
Bílkoviny238,39 g
– z toho živočišné bílkoviny207,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,50 g
Tuky141,72 g
– nasycené46,36 g
– nenasycené63,92 g
–– mononenasycené49,84 g
–– polynenasycené14,08 g
––– omega 30,93 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,21 g
Sacharidy321,24 g
– cukry103,04 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg krkovice z divočáka Vepřová krkovice 1000 g
2 lžíce 2 lžíce tymiánu Tymián sušený 30 g
1 lžíce 1 lžíce drceného jalovce Jalovec sušený
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
ocet (na maso ze staršího divočáka) Ocet lihový
1 1 kelozel (nebo červené zelí)
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
sůl Sůl mořská
2 2 cibule s natí Cibulka jarní čerstvá
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
1 1 celá skořice (nemusí být) Skořice ceylonská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 lžíce 3 lžíce džemu z černého jeřábu (nebo černého rybízu) Marmeláda jahodová 60 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
6 6 vařených brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.