Nutriční hodnoty (Tyrolské rösti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 478 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,84 g |
Tuky | 66,95 g |
– nasycené | 28,71 g |
– nenasycené | 34,14 g |
–– mononenasycené | 27,53 g |
–– polynenasycené | 6,61 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 36,74 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 148,40 g |
– cukry | 14,82 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
200 g 200 g hřibů (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 200 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
strouhaný parmazán | Parmezán |