Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolské rösti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 478 kJ /
1 548 kcal
Bílkoviny72,02 g
– z toho živočišné bílkoviny48,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,84 g
Tuky66,95 g
– nasycené28,71 g
– nenasycené34,14 g
–– mononenasycené27,53 g
–– polynenasycené6,61 g
––– omega 30,37 g
Vláknina36,74 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy148,40 g
– cukry14,82 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
200 g 200 g hřibů (nebo žampionů) Hřib čerstvý 200 g
petrželka Petržel nať čerstvá
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
strouhaný parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.