Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podkrkonošský hubník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 657 kJ /
1 113 kcal
Bílkoviny63,01 g
– z toho živočišné bílkoviny44,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,02 g
Tuky55,46 g
– nasycené17,23 g
– nenasycené28,32 g
–– mononenasycené22,01 g
–– polynenasycené6,32 g
––– omega 31,07 g
Vláknina31,66 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 559 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy76,58 g
– cukry24,26 g
––– laktóza14,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hřibovitých hub Hřib čerstvý 400 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
5 5 žemlí Houska pšeničná
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
pažitka dle chuti Pažitka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
máslo na vytření pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.