Nutriční hodnoty (Podkrkonošský hubník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 657 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,02 g |
Tuky | 55,46 g |
– nasycené | 17,23 g |
– nenasycené | 28,32 g |
–– mononenasycené | 22,01 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 31,66 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 76,58 g |
– cukry | 24,26 g |
––– laktóza | 14,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hřibovitých hub | Hřib čerstvý | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
5 5 žemlí | Houska pšeničná | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
50 g 50 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 50 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
pažitka dle chuti | Pažitka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
máslo na vytření pekáčku | Máslo kravské |