Nutriční hodnoty (Kachní stehna s jablky a rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 252 kJ / 1 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 10,51 g |
– nasycené | 5,89 g |
– nenasycené | 3,64 g |
–– mononenasycené | 2,74 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 187,53 g |
– cukry | 180,33 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kachní stehna (čtvrtky) | Kachna stehno s kostí a kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |