Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový perník s rumovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 714 kJ /
3 756 kcal
Bílkoviny43,66 g
– z toho živočišné bílkoviny15,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,44 g
Tuky147,10 g
– nasycené44,05 g
– nenasycené96,19 g
–– mononenasycené71,15 g
–– polynenasycené25,04 g
––– omega 36,97 g
Vláknina19,95 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 1,83 g
Sůl0,39 g
Sacharidy545,73 g
– cukry378,58 g
––– laktóza9,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 220 g
180 g 180 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
80 g 80 g oleje Olej řepkový 80 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g třtinového cukru Cukr třtinový 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
5-10 g 5-10 g koření do perníku Perníkové koření 7.5 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
150 g 150 g meruňkové marmelády na potření Marmeláda meruňková 150 g
1 hrst 1 hrst pekanových ořechů na posypání Pekan
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
15 g 15 g kakaa Kakao prášek 15 g
15 ml 15 ml rumu Rum 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.