Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce zapečená se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 642 kJ /
3 500 kcal
Bílkoviny78,38 g
– z toho živočišné bílkoviny71,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky336,68 g
– nasycené179,88 g
– nenasycené141,72 g
–– mononenasycené122,64 g
–– polynenasycené19,09 g
––– omega 31,38 g
Vláknina13,92 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 4,71 g
Sůl11,64 g
Sacharidy32,02 g
– cukry23,82 g
––– laktóza15,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky špenátu Špenát čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
200 g 200 g hříbků (nebo žampionů) Hřib čerstvý 200 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
300 ml 300 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.