Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 14 470 kJ / 3 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,46 g |
Tuky | 201,85 g |
– nasycené | 69,09 g |
– nenasycené | 113,08 g |
–– mononenasycené | 39,94 g |
–– polynenasycené | 73,14 g |
––– omega 3 | 11,89 g |
Vláknina | 23,25 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 338,89 g |
– cukry | 159,42 g |
––– laktóza | 0,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
1 1 dýně | Dýně čerstvá | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
90 g 90 g cukru moučka | Cukr bílý | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |
mleté vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
máslo | Máslo kravské |