Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláč s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie14 470 kJ /
3 458 kcal
Bílkoviny59,91 g
– z toho živočišné bílkoviny9,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,46 g
Tuky201,85 g
– nasycené69,09 g
– nenasycené113,08 g
–– mononenasycené39,94 g
–– polynenasycené73,14 g
––– omega 311,89 g
Vláknina23,25 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy338,89 g
– cukry159,42 g
––– laktóza0,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g
1 1 dýně Dýně čerstvá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
90 g 90 g cukru moučka Cukr bílý 90 g
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření Perníkové koření 15 g
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g
mleté vlašské ořechy Vlašské ořechy
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.