Nutriční hodnoty (Zvěřinové ragú s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 932 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 56,12 g |
– nasycené | 8,67 g |
– nenasycené | 41,16 g |
–– mononenasycené | 29,90 g |
–– polynenasycené | 11,26 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 5,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 21,28 g |
– cukry | 12,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kýty (nebo jiného masa ze zvěřiny) | Vepřová kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička povidel | Povidla | 5 g |
250 ml 250 ml vývaru | Vývar masový | 250 ml |
hroznové víno | Hroznové víno čerstvé | |
brusinky | Brusinky zavařené | |
kandované třešně | Třešně kandované | |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku | Perník strouhaný | 15 g |