Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zvěřinové ragú s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 932 kJ /
1 179 kcal
Bílkoviny130,00 g
– z toho živočišné bílkoviny128,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,81 g
Tuky56,12 g
– nasycené8,67 g
– nenasycené41,16 g
–– mononenasycené29,90 g
–– polynenasycené11,26 g
––– omega 32,88 g
Vláknina5,13 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy21,28 g
– cukry12,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kýty (nebo jiného masa ze zvěřiny) Vepřová kýta 600 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička povidel Povidla 5 g
250 ml 250 ml vývaru Vývar masový 250 ml
hroznové víno Hroznové víno čerstvé
brusinky Brusinky zavařené
kandované třešně Třešně kandované
1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku Perník strouhaný 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.