Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s ořechovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie13 338 kJ /
3 188 kcal
Bílkoviny73,15 g
– z toho živočišné bílkoviny43,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,40 g
Tuky118,27 g
– nasycené39,98 g
– nenasycené60,13 g
–– mononenasycené30,08 g
–– polynenasycené30,05 g
––– omega 34,46 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 993 mg
Sůl2,45 g
Sacharidy440,35 g
– cukry314,93 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody Voda 45 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 sáčky 2 sáčky skořicového cukru Cukr skořicový 16 g
citronová šťáva (není nutné) Šťáva z citrónu
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
50 g 50 g drcených vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.