Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 085 kJ /
2 410 kcal
Bílkoviny283,52 g
– z toho živočišné bílkoviny275,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,98 g
Tuky129,89 g
– nasycené66,22 g
– nenasycené52,27 g
–– mononenasycené43,81 g
–– polynenasycené8,46 g
––– omega 30,81 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 4,76 g
Sůl11,22 g
Sacharidy18,40 g
– cukry9,90 g
––– laktóza2,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového masa Vepřová kýta 800 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g ementálu Ementál 200 g
250 g 250 g lesních hub (nebo žampionů) Hřib čerstvý 250 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
trochu trochu hořčice Hořčice plnotučná
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.