Nutriční hodnoty (Vepřové závitky na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 085 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 283,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 275,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 129,89 g |
– nasycené | 66,22 g |
– nenasycené | 52,27 g |
–– mononenasycené | 43,81 g |
–– polynenasycené | 8,46 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 4,76 g |
Sůl | 11,22 g |
Sacharidy | 18,40 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 2,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa | Vepřová kýta | 800 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
250 g 250 g lesních hub (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 250 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
trochu trochu hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |