Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 301 kJ /
2 701 kcal
Bílkoviny82,73 g
– z toho živočišné bílkoviny53,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,25 g
Tuky91,33 g
– nasycené28,52 g
– nenasycené52,36 g
–– mononenasycené38,55 g
–– polynenasycené13,81 g
––– omega 33,60 g
Vláknina28,40 g
Cholesterol 912 mg
Sodík 594 mg
Sůl2,46 g
Sacharidy372,86 g
– cukry177,19 g
––– laktóza12,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
3 3 velké zralé hrušky Hruška čerstvá 390 g
5 lžic 5 lžic jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 100 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
50 g 50 g hrubé celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
20 g 20 g kakaa (nebo karobu) Kakao prášek 20 g
2 lžíce 2 lžíce perníkového koření Perníkové koření 30 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
vlašské ořechy podle chuti Vlašské ořechy
rozinky podle chuti Rozinky
brusinky podle chuti Brusinky zavařené
180 g 180 g polenty Polenta 180 g
75-100 ml 75-100 ml vody Voda 87.5 ml
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
trocha trocha skořice Skořice ceylonská
hořká čokoláda (není nutné) Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.