Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřibová omáčka s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 862 kJ /
923 kcal
Bílkoviny10,31 g
– z toho živočišné bílkoviny4,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,33 g
Tuky81,49 g
– nasycené53,45 g
– nenasycené25,46 g
–– mononenasycené22,81 g
–– polynenasycené2,65 g
––– omega 30,71 g
Vláknina5,55 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy35,53 g
– cukry11,90 g
––– laktóza6,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
1 kousek 1 kousek másla (asi 5 mm na šířku) Máslo kravské 25 g
trocha trocha soli Sůl mořská
trocha trocha oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6-8 6-8 větších hřibů Hřib čerstvý
trocha trocha mletého kmínu Kmín mletý
trochu trochu mletého pepře Pepř černý mletý
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.