Nutriční hodnoty (Hřibová omáčka s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 862 kJ / 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 81,49 g |
– nasycené | 53,45 g |
– nenasycené | 25,46 g |
–– mononenasycené | 22,81 g |
–– polynenasycené | 2,65 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 5,55 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 35,53 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 6,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 kousek 1 kousek másla (asi 5 mm na šířku) | Máslo kravské | 25 g |
trocha trocha soli | Sůl mořská | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6-8 6-8 větších hřibů | Hřib čerstvý | |
trocha trocha mletého kmínu | Kmín mletý | |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 22.5 g |