Nutriční hodnoty (Nadívané francouzské sýry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,93 g |
Tuky | 18,76 g |
– nasycené | 11,29 g |
– nenasycené | 7,13 g |
–– mononenasycené | 5,96 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 3,95 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 16,41 g |
– cukry | 14,66 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 francouzské sýry s plísní na povrchu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 lžíce 2 lžíce másla (může být i pomazánkové) | Máslo kravské | 20 g |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
pár snítek snítek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
trocha trocha čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
pár pár vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
1 špetka 1 špetka kari | Kari | |
2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |