Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívané francouzské sýry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 183 kJ /
283 kcal
Bílkoviny10,07 g
– z toho živočišné bílkoviny8,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,93 g
Tuky18,76 g
– nasycené11,29 g
– nenasycené7,13 g
–– mononenasycené5,96 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,95 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy16,41 g
– cukry14,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 francouzské sýry s plísní na povrchu Sýr kravský tvrdý 30%
2 lžíce 2 lžíce másla (může být i pomazánkové) Máslo kravské 20 g
1/2 1/2 kapie Paprika červená čerstvá 125 g
pár snítek snítek petržele Petržel kořenová čerstvá
trocha trocha čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý
pár pár vlašských ořechů Vlašské ořechy
1/2 1/2 jablka Jablko čerstvé 75 g
1 špetka 1 špetka kari Kari
2 plátky 2 plátky šunky Šunka vepřová vařená 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.