Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s batátovým pyré a brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 233 kJ /
1 012 kcal
Bílkoviny138,14 g
– z toho živočišné bílkoviny136,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky49,35 g
– nasycené16,79 g
– nenasycené26,16 g
–– mononenasycené21,60 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 31,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 294 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy3,16 g
– cukry2,41 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g očištěné panenky Vepřová panenka 600 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek dle chuti (rozmarýn, tymián) Petržel nať čerstvá 30 g
čerstvě drcený pepř Pepř černý
2 lžičky 2 lžičky kvalitního oleje Olej řepkový 10 ml
sůl Sůl mořská
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
větvička větvička rozmarýnu a tymiánu Rozmarýn sušený
1 1 batát Batáty neloupané
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
9 růžiček 9 růžiček brokolice se stonky Brokolice čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.