Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s batátovým pyré a brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 233 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 49,35 g |
– nasycené | 16,79 g |
– nenasycené | 26,16 g |
–– mononenasycené | 21,60 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 3,16 g |
– cukry | 2,41 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g očištěné panenky | Vepřová panenka | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných bylinek dle chuti (rozmarýn, tymián) | Petržel nať čerstvá | 30 g |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
2 lžičky 2 lžičky kvalitního oleje | Olej řepkový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
větvička větvička rozmarýnu a tymiánu | Rozmarýn sušený | |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
9 růžiček 9 růžiček brokolice se stonky | Brokolice čerstvá |