Nutriční hodnoty (Makovník s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 128 kJ / 5 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 106,85 g |
Tuky | 191,89 g |
– nasycené | 20,56 g |
– nenasycené | 144,58 g |
–– mononenasycené | 64,12 g |
–– polynenasycené | 80,46 g |
––– omega 3 | 5,87 g |
Vláknina | 60,15 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 787,40 g |
– cukry | 291,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek mletého máku | Mák modrý mletý | 250 g |
1 1 hrnek jablek nakrájených na kostičky | Jablko čerstvé | 150 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |