Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovník s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 128 kJ /
5 528 kcal
Bílkoviny132,71 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny106,85 g
Tuky191,89 g
– nasycené20,56 g
– nenasycené144,58 g
–– mononenasycené64,12 g
–– polynenasycené80,46 g
––– omega 35,87 g
Vláknina60,15 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy787,40 g
– cukry291,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek mletého máku Mák modrý mletý 250 g
1 1 hrnek jablek nakrájených na kostičky Jablko čerstvé 150 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
čokoládová poleva Čokoládová poleva
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.