Nutriční hodnoty (Paštika z hub a paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 22 859 kJ / 5 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,62 g |
Tuky | 500,84 g |
– nasycené | 243,02 g |
– nenasycené | 252,22 g |
–– mononenasycené | 200,95 g |
–– polynenasycené | 51,27 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 117,90 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 128,84 g |
– cukry | 73,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 kg 1-1,5 kg lesních hub | Hřib čerstvý | 1250 g |
500 g 500 g škvařeného sádla | Sádlo vepřové | 500 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
500 g 500 g čerstvé červené papriky | Paprika červená čerstvá | 500 g |
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 30 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
feferonka dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
hořčice dle chuti | Hořčice plnotučná |